Lirik Lagu Oplosan (Lagu Dangdut)

opo orak eman duite gawe tuku banyu setan

opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran.

ojo di teruske mendeme

mergo orak ono untunge.

yo cepet lerenono mendemmu

ben dowo umurmu.

reff
oplosan.oplosan.oplosan.
sawangen kae kanca kancamu akeh do poda gelempangan
ugo akeh sing kelesetan di tumpaake ambulan.
yo wes cukup anggonmu mendem
yo wes cukup anggonmu gendeng.
do mari mario yo leren lerenno
ojo di terus terusno


reff
tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane orak ono gunane.
Oplosan oplosan oplosan.
opo orak eman duite gawe tuku banyu setan
opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran.
ojo di teruske mendeme
mergo orak ono untunge.
yo cepet lerenono mendemmu
ben dowo umurmu.
oplosan.oplosan.oplosan
Description
: Lirik Lagu Oplosan (Lagu Dangdut)
Rating
: 4.5
Reviewer
: camie ayapoe
ItemReviewed
: Lirik Lagu Oplosan (Lagu Dangdut)